Dr. Ir. V. Prihananto, M.Si

Dr. Ir. Dr. Ir. V. Prihananto, M.Si , M.Si.

v.prihananto@unsoed.ac.id

Riwayat Pendidikan
Rumpun Ilmu
Logo SINTA

78.15

Detail
Logo Scopus

4

Detail
Logo Google Scholar

6

Detail
Logo Web of Science

None

Detail
No Judul Penulis Jurnal Tahun
1 The effect of addition of whey protein concentrate and emulsifier on characteristics of cheddar cheese analogue from corn milk Tahun Belum Diisi
2 Estimation of the Shelf-Life of Corn Yoghurt Packaged in Polyethene Terephthalate Using the Accelerated Shelf-Life Method Tahun Belum Diisi
3 The quality of corn milk-based cheese analogue made with virgin coconut oil as a fat substitute and with various emulsifiers Tahun Belum Diisi
4 Formulation of low-fat cheese analogue from sweet corn extract using papain and lime extract as coagulant Tahun Belum Diisi
5 The formulation of cheese analogue from sweet corn extract Tahun Belum Diisi
6 Characteristics of cheese analogue from corn extract added by papain and pineapple extract Tahun Belum Diisi
7 The effect of packaging type and storage temperature on the characteristics of cheese spread analogues from corn extract Tahun Belum Diisi
8 Formulation and characterization of emergency food based on instan corn flour supplemented by instan tempeh (or soybean) flour Tahun Belum Diisi
9 Quality evaluation of polypropylene packaged corn yogurt during storage Tahun Belum Diisi
10 Quality deterioration and shelf life estimation of corn yogurt was packaged by glass bottle Tahun Belum Diisi
No Judul Tahun
No Judul Tahun
No Judul Tahun
1 FORMULA KEJU OLES ANALOG DARI SARI JAGUNG DAN SUSU SAPI Tahun Belum Diisi
2 PROSES PEMBUATAN TEPUNG UMBI-UMBIAN MELALUI MODIFIKASI SECARA BIOLOGI DAN FISIK Tahun Belum Diisi
3 FORMULA YOGHURT DARI JAGUNG, UBI JALAR DAN KACANG HIJAU Tahun Belum Diisi
4 ​KOMPOSISI PANGAN DARURAT YANG MENGANDUNG TEPUNG JAGUNG DAN TEPUNG KACANG MERAH INSTAN Tahun Belum Diisi
5 FORTIFIKASI VITAMIN A PADA GULA KELAPA Tahun Belum Diisi
No Judul Tahun